Incendiu generalizat la o casă din localitatea Slava Rusă, Tulcea

Marți, 12 Noiembrie 2019Tulcea
Sursa Foto: ISU Tulcea

Incendiu generalizat la o casa din localitatea Slava Rusa  Tulcea | imaginea 1 Vineri, 8 noiembrie, a.c., în jurul orei 00:00, prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgență 112, a fost anunțat un incendiu care se manifesta la o casă din localitatea Slava Rusă. Incendiul a fost anunțat târziu, iar la momentul sosirii pompierilor incendiul era generalizat la nivelul întregii case, acoperișul fiind prăbușit în interior.

Deși casa nu era locuită, iar în interior nu existau bunuri materiale, a fost necesară intervenția unui echipaj al distribuitorului de energie electrică, întrucât exista o conexiune la rețeaua electrică. Pompierii au intervenit timp de 5 ore pentru a lichida incendiul, întâmpinând greutăți în alimentarea autospecialei de la rețeaua de hidranți. Din pricina unei avarii, presiunea era foarte mică.

Nu au existat victime.

Incendiu generalizat la o casa din localitatea Slava Rusa  Tulcea | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.