Intervenţie în cooperare cu SVSU Fitioneşti la un incendiu de gospodărie

Marți, 19 Noiembrie 2019Vrancea
Sursa Foto: ISU Vrancea

Interventie in cooperare cu SVSU Fitionesti la un incendiu de gospodarie | imaginea 1 Pompierii militari din cadrul Staţiei de Pompieri Panciu, în cooperare cu SVSU Fitioneşti, au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD şi un buldoexcavator din cadrul SVSU Fitioneşti, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la anexa unei gospodării din comuna Fitioneşti.

Evenimentul a fost anunţat prin apel la numărul unic de urgenţă 112, în jurul orei 23:55. Ajunse la fața locului, forțele de intervenție au localizat în cel mai scurt timp incendiul care se manifesta generalizat la întreaga anexă în care erau depozitate plante furajere. Din cauza împrejurărilor şi a materialelor care au favorizat arderea, incendiul a fost lichidat în limitele găsite după aproximativ cinci ore.

În urma evenimentului au ars circa 40 t de plante furajere, precum şi acoperişul anexei, construit din lemn şi învelitoare din plăci de azbociment, pe o suprafaţă de 80 mp.

Cauza probabilă care a generat incendiul este în curs de stabilire. Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.