Intervenţii pentru îndepărtarea efectelor negative create de vântul puternic

Marți, 19 Noiembrie 2019Hunedoara
Sursa Foto: ISU Hunedoara

Interventii pentru indepartarea efectelor negative create de vantul puternic | imaginea 1 Miercuri, 13 noiembrie, a.c., a fost o zi grea pentru locuitorii municipiului Hunedoara. Între orele 03:23 și 18:00, 50 de pompieri militari cu 11 autospeciale și 2 containere multirisc au acționat pentru îndepărtarea efectelor negative create de vântul puternic, care în anumite momente ale zilei a atins viteze de 68-68,4 km/h.

Pentru ca cetățenii să fie în siguranță, pompierii au acționat în Hunedoara chiar și în 13 locații simultan pentru înlăturarea arborilor, resturilor de tencuială și acoperișuri căzute, ce reprezentau un pericol pentru populația din zonele afectate.

În urma fenomenelor meteo periculoase, la nivelul municipiului Hunedoara s-au înregistrat 35 de situații de urgență, 32 de acoperișuri au fost afectate și au fost avariate 13 autoturisme. Din fericire, nu s-au înregistrat victime.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.