Noapte plină de intervenţii pentru pompierii tulceni

Marți, 05 Noiembrie 2019Tulcea
Sursa Foto: ISU Tulcea

Noapte plina de interventii pentru pompierii tulceni | imaginea 1 În noaptea de vineri spre sâmbătă, 2 noiembrie, a.c., salvatorii Detașamentului de Pompieri Tulcea au fost solicitați să intervină pentru limitarea efectelor a două incendii în municipiul Tulcea.

În jurul orei 03:00, o persoană anunța, prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgență 112, că vede un incendiu la nivelul acoperișului unei case. Nouă pompieri au intervenit cu 1 autospecială de stingere cu apă și spumă și 1 SMURD și în aproximativ 20 de minute au lichidat incendiul care s-a întins pe o suprafață de aproximativ 4 metri pătrați din acoperiș. Cauza probabilă a producerii incendiului a fost un scurtcircuit electric. Imobilul nu era locuit la momentul producerii incendiului.

Cea de a doua intervenție a fost tot la o casă. În jurul orei 04:45, salvatorii au fost solicitați de către proprietara imobilului să intervină pentru lichidarea incendiului care se manifesta la nivelul acoperișului. Au intervenit 14 pompieri cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă și 1 SMURD. Din fericire, și de această dată incendiul a fost observat din timp, iar suprafața afectată a fost limitată la 4 metri pătrați din acoperiș. Cauza probabilă a producerii incendiului a fost efectul termic al coșului de fum, amplasat necorespunzător față de materialele combustibile.

Din fericire, ambele incendii au fost anunțate în timp util, iar prin intervenția promptă a pompierilor pagubele au putut fi limitate.

Noapte plina de interventii pentru pompierii tulceni | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.