Operațiune de salvare a unei femei prinsă sub un camion

Luni, 25 Noiembrie 2019Dambovita
Sursa Foto: Facebook ISU Dambovita

Operatiune de salvare a unei femei prinsa sub un camion | imaginea 1 În dimineaţa zilei de vineri, 22 noiembrie, a.c., în jurul orei 09:05, trei echipaje de pompieri de la Fieni, Pucioasa și Târgoviște au intervenit pentru descarcerarea unei femei prinsă sub un camion ce transporta lemne și a părăsit calea de rulare pe DN 71, pe raza localității Moțăieni.

La sosirea primului echipaj de pompieri, victima era conștientă și prezenta multiple traumatisme.

Operațiunea de extragere a victimei a fost îngreunată de terenul moale și accidentat, care limita posibilitățile de utilizare a mijloacelor de descarcerare din dotare.

Cu sprijinul unui operator economic din localitate, care a pus la dispoziție o automacara, aflată în apropierea locului accidentului, s-a ridicat camionul în așa fel încât să poată fi extrasă victima.

Pompierii au extras victima inconștientă, dar care prezenta semne vitale și au predat-o echipajului medical SAJ, care a transportat-o la spitalul din Pucioasa.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.