Operațiune de salvare a unui bărbat, la o balastieră din comuna Potlogi

Duminică, 24 Noiembrie 2019Dambovita
Sursa Foto: ISU Dambovita

Operatiune de salvare a unui barbat  la o balastiera din comuna Potlogi | imaginea 1 Îm după-amiaza zilei de joi, 21 noiembrie, a.c., în jurul orei 14:00, paramedicii de pe ambulanța SMURD, de la Garda Potlogi din cadrul ISU „Basarab I Dâmboviţa”, au intervenit pentru salvarea unui bărbat, în vârstă de 29 ani. Acesta fusese surprins într-un buncăr pentru descărcarea agregatelor, sub balast, la o balastieră din comuna Potlogi.

Pompierii au găsit victima extrasă, dar în stop cardiorespirator. Imediat, paramedicii SMURD au început efectuarea manevrelor de resuscitare, până ce pacientul a fost stabilizat, prin apariția semnelor vitale (puls și respirație). Bărbatul a fost predat unui echipaj SAJ Dâmbovița, după care a fost preluat de un elicopter SMURD și transportat la un spital din capitală.

Operatiune de salvare a unui barbat  la o balastiera din comuna Potlogi | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.