Salvare a unui cal scufundat în "nisipul mișcător"

Vineri, 29 Noiembrie 2019Arges
Sursa Foto: Facebook ISU Arges

Salvare a unui cal scufundat in  nisipul miscator | imaginea 1 În dimineaţa zilei de luni, 25 noiembrie, a.c., pompierii argeșeni au fost solicitați să intervină pentru extragerea unei cabaline scufundate în albia Barajului de pe râul Argeș, din localitatea Merișani. Echipajele de pompieri ajunse la fața locului au găsit calul sleit de puteri, iar din cauza încercărilor repetate de a se salva pe cont propriu, acesta s-a afundat aproape complet în solul moale.

Desfășurarea forțelor a fost îngreunată de solul ce îngreuna deplasarea și intervenția.

Din fericire, animalul a fost salvat cu ajutorul cabestanului de tractare, furtunurilor și corzilor de salvare din dotarea autospecialelor, ulterior fiind predat în siguranță autorităților locale, pentru adăpostire și identificarea proprietarului.

La locul intervenției s-au deplasat două echipaje cu două autospeciale de intervenție, sub coordonarea conducerii Detașamentului de Pompieri Pitești.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.