22 de persoane evacuate în urma unei avarii la o ţeavă de gaz

Marți, 17 Decembrie 2019Olt
Sursa Foto: Facebook ISU Olt

22 de persoane evacuate in urma unei avarii la o teava de gaz | imaginea 1 Pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD, un echipaj CBRN (Chimic, Biologic, Radiologic și Nuclear) și două autospeciale de primă intervenție, au intervenit în orașul Drăgănești-Olt, la un accident rutier.

În accident au fost implicate două autoturisme, în care se aflau trei persoane. Cele trei persoane au fost asistate la fața locului, nu prezentau urme de traumă și au refuzat transportul la spital.

În urma accidentului a fost avariată o țeavă de gaz, iar din cauza gazelor degajate, preventiv, pentru aproximativ 30 de minute, au fost evacuate 22 de persoane aflate în locuințele din zona în care s-a produs evenimentul. Echipa operatorului de distribuție a gazelor a remediat defecțiunea, iar cele 22 de persoane s-au întors în locuințe.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.