Acţiune de cooperare într-o misiune de salvare dificilă

Vineri, 13 Decembrie 2019Hunedoara
Sursa Foto: Facebook ISU Hunedoara

Actiune de cooperare intr o misiune de salvare dificila | imaginea 1 Două echipaje ale Detaşamentului Orăştie au fost solicitate sa intervină în pădurea aparţinând localităţii Orăştioara de Sus, la o persoană inconştientă, căzută într-o râpă, cu leziuni la cap. Din cauza terenului greu accesibil, accesul până în apropierea victimei nu s-a putut realiza fără ajutorul unui voluntar dotat cu un auto 4x4 al Asociaţiei TRAVEL 4X4 Orăştie.

Victima, un bărbat în vârstă de 33 de ani, ce efectua activităţi de exploatare forestieră, a fost găsită inconştientă. Bărbatul a fost îngrijit medical, stabilizat şi transportat cu targa lopată, aproximativ 500 de metri, până la autoturismul de teren cu ajutorul căruia a fost dus la ambulanţa SMURD B2 aflată la o distanţă de aproximativ 3 km.

La operaţiune a participat şi un echipaj al Salvamont Hunedoara. Buna colaborare şi coordonarea actorilor implicaţi în această situaţie a dus, în acea zi de luni, 9 decembrie, a.c., la salvarea vieţii unui om.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.