Căprioară salvată de pompierii de la Detașamentul Moreni

Vineri, 13 Decembrie 2019Dambovita
Sursa Foto: Facebook ISU Dambovita

Caprioara salvata de pompierii de la Detasamentul Moreni | imaginea 1 În cursul serii de marţi, 10 decembrie, a.c., în jurul orei 18:00, pompierii de la Detașamentul Moreni au fost solicitați pentru salvarea unei căprioare rănite, găsită pe marginea drumului, pe DJ-720, pe raza localității Gura Ocniței.

Imediat, la locul evenimentului, salvatorii s-au deplasat cu o autospecială de stingere cu apă și spumă (ASAS) și o autospecială de primă intervenție și comandă (APIC).

Impresionați de cele văzute la fața locului, cei 6 pompieri au acționat rapid pentru protejarea căprioarei rănite și transportul acesteia la Grădina Zoologică Târgoviște, unde a fost predată, în stare stabilă, personalului medical aflat deja acolo.

Din informațiile primite în dimineața următoare, căprioara salvată de pompieri se află sub atenta supraveghere a personalul medical al Grădinii Zoologice din Târgoviște, care face tot posibilul pentru însănătoșirea acesteia.

Caprioara salvata de pompierii de la Detasamentul Moreni | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.