Continuă misiunile în sprijinul populației

Luni, 30 Decembrie 2019Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Continua misiunile in sprijinul populatiei | imaginea 1 Pompierii militari, împreună cu un buldoexcavator de la Primăria Unteni, au intervenit pe DJ 294, între DN 29 şi Gulioaia, pentru evacuarea a nouă persoane din patru autoturisme rămase înzăpezite. Două dintre persoane au fost transportate acasă, la Unteni. Alte patru persoane au fost preluate de către un autoturism care îi aștepta la DN 29.

Alte două persoane au fost preluate de un tractor şi transportate acasă, iar o femeie este transportată la Botoșani, unde va înnopta la rude.

În total au fost şase autoturisme înzăpezite pe acest tronson de drum. Două au fost deszăpezite şi şi-au urmat drumul spre casă. Intervenția a fost îngreunată de stratul mare de zapadă de pe şosea şi vântul puternic care viscoleşte zăpada şi formează suluri pe partea carosabilă.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.