De Sărbători, la datorie!

Luni, 30 Decembrie 2019Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

De Sarbatori  la datorie | imaginea 1 În perioada 25 - 27 decembrie, a.c., pompierii botoșăneni au gestionat 65 de situații de urgenţă. Astfel, s-a acționat pentru: stingerea a şase incendii, acordarea primului ajutor calificat pentru un număr de 45 persoane, asigurarea măsurilor de prevenire a unor incendii în urma producerii unor accidente rutiere, asigurarea măsurilor specifice de limitare și răspândire a pestei porcine africane, precum și în alte situații de urgență (deblocare uși, transport persoane supraponderale etc.).

Totodată, s-au desfășurat şapte activităţi de recunoaştere în teren și acțiuni de educare preventivă în domeniul situațiilor de urgență. Pe timpul intervenţiilor au fost salvate/asistate/evacuate preventiv 45 de persoane.

I.S.U. Botoşani recomandă populaţiei judeţului să respecte, atât acasă, cât şi la locul de muncă, normele generale de prevenire a situaţiilor de urgenţă, pentru a se evita pierderile de vieţi omeneşti şi a bunurilor materiale.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.