Incendiu generalizat la o locuință din localitatea Boteni, Dâmboviţa

Sâmbătă, 21 Decembrie 2019Dambovita
Sursa Foto: Facebook ISU Dambovita

Incendiu generalizat la o locuinta din localitatea Boteni  Dambovita | imaginea 1 Duminică, 15 decembrie, a.c., în jurul orei 09:30, pompierii de la Detașamentul Titu și Garda Răcari au intervenit cu 3 autospeciale de stingere și un echipaj de ambulanță SMURD pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă din comuna Conțești, sat Boteni.

La sosire, pompierii au găsit incendiul generalizat la acoperișul casei și interior, existând pericolul exinderii și la o locuință situată în imediata vecinătate. O persoană cu atac de panică a fost preluată de paramedicii SMURD pentru acordarea primului ajutor calificat.

În urma producerii incendiului au ars: acoperișul casei pe o suprafață de cca. 180mp și materiale combustibile din interiorul locuinței (obiecte de mobilier, materiale textile, elemente de tâmplărie, aparatură electronică și electrocasnică).

În urma cercetărilor efectuate la faţa locului, se pare că incendiul s-a produs din cauza unui coș de fum amplasat ori neprotejat termic corespunzător față de materiale combustibile.

Pompierii au intervenit prompt, salvând din calea flăcărilor casa vecină, căreia i-a fost afectat acoperișul pe o suprafață de numai 5mp.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.