Incendiu la o vopsitorie auto

Vineri, 06 Decembrie 2019Dolj
Sursa Foto: Facebook ISU Dolj

Incendiu la o vopsitorie auto | imaginea 1 Marţi, 3 decembrie, a.c., ora 22.04, Detașamentul 1 Pompieri Craiova a intervenit cu cinci autospeciale de lucru cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit în municipiul Craiova, str. Bariera Vâlcii, la o hală cu destinația de vopsitorie auto.

La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta generalizat la construcția din lemn, cu posibilitate de propagare la un laborator de patiserie în suprafață de aprox. 670 mp și la 6 autovehicule parcate în apropiere, impunându-se evacuarea a 2 dintre acestea.

În urma acestuia a ars hala construită din lemn în suprafață de aprox. 200 mp și două autoturisme aflate în interiorul acesteia și s-au degradat aprox. 250 mp învelitoare acoperiș din plăci de azbociment.

Cauza probabilă de incendiu a fost un scurtcircuit electric la instalația electrică a construcției.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.