Incendiu produs la o hală amenajată ca service auto

Marți, 24 Decembrie 2019Bucuresti-Ilfov
Sursa Foto: Facebook ISU Bucuresti-Ilfov

Incendiu produs la o hala amenajata ca service auto | imaginea 1 Joi, 19 decembrie, a.c., pompierii bucureşteni au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la o hală amenajată ca service auto şi la un depozit cu materiale pentru construcții, în Şoseaua Fundeni. Incendiul a fost localizat, fără posibilități de extindere.

Din cauza fumului degajat la mare distanță față de locul evenimentului, cu potențial de risc pentru populație, a fost remis mesaj de avertizare prin intermediul sistemului Ro-Alert. După câteva ore de intervenție, care au implicat adoptarea de măsuri pentru stingerea incendiului, protejarea vecinătăților și informarea populației, ulterior, la fața locului a mai acționat o singură autospecială de stingere, pentru monitorizarea situației.

Nu au fost persoane rănite ca urmare a evenimentului.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.