Incendiu violent la un atelier de prelucrare a lemnului

Luni, 09 Decembrie 2019Hunedoara
Sursa Foto: Facebook ISU Hunedoara

Incendiu violent la un atelier de prelucrare a lemnului | imaginea 1 Pompierii Staţiei Brad, organizaţi în 3 echipaje dotate cu autospeciale de stingere a incendiilor, au intervenit de urgenţă, imediat după sosirea apelului pe 112, în localitatea Crişan. La sosire, pompierii au găsit un incendiu generalizat la atelierul de producţie a brichetelor din rumeguş ce era ataşat de 2 locuinţe şi 2 anexe. Echipajele de intervenţie au reuşit atât stoparea înaintării incendiului spre locuinţe, cât şi lichidarea arderii de la nivelul atelierului.

În sprijinul pompierilor brădeni a fost trimis şi un echipaj al Detaşamentului Deva cu o autospecială cu capacitate de 9.000 de litri. În zona a fost deplasat şi un echipaj de prim ajutor însă, din fericire, nu au fost persoane rănite sau intoxicate cu fum.

Arderea a distrus acoperişul atelierului, cu o suprafaţă de aproximativ 200 de metri patraţi, şi a avariat utilajele aflate în incintă. După stingerea incendiului pompierii au concluzionat că, cel mai probabil, evenimentul s-a produs din cauza autoaprinderii rumeguşului.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.