Intervenții la peste 110 cazuri de natură medicală și cinci incendii

Sâmbătă, 21 Decembrie 2019Sibiu
Sursa Foto: Facebook ISU Sibiu

Interventii la peste 110 cazuri de natura medicala si cinci incendii | imaginea 1 Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu au intervenit, în acest weekend, pentru stingerea a cinci incendii și acordarea primului-ajutor calificat unui număr de 101 cazuri medicale.

Alte 13 de persoane au fost asistate medical de către formaţiunile SMURD din cadrul Serviciilor voluntare ale localităţilor Copşa Mică, Dumbrăveni şi Ocna Sibiului.

Echipajele de pompieri au intervenit, în această perioadă, în municipiul Sibiu (incendiu vegetație uscată – aproximativ 5000 mp), precum și în localitățile Tălmaciu (incendiu coș de fum al unei locuințe), Cisnădie (incendiu autoturism), Agnita (incendiu tomberon) și Sebeșul de Sus (incendiu cabană).

De asemenea, pompierii sibieni au intervenit în municipiul Sibiu, str. Semaforului pentru deblocarea ușii unui apartament. Salvatorii sibieni au efectuat în această perioadă cinci recunoașteri la obiectivele din zona de competență.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.