Misiune încheiată cu succes pentru pompierii din cadrul Secției Lehliu Gară

Vineri, 06 Decembrie 2019Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Misiune incheiata cu succes pentru pompierii din cadrul Sectiei Lehliu Gara | imaginea 1 O femeie în vârstă de 74 de ani, care a căzut în subsolul unui castel de apă din satul Rași, a fost scoasă nevătămată de către pompierii militari din Lehliu și preluată de colegii de pe Ambulanța S.A.J.

Un echipaj de descarcerare din cadrul Secției de Pompieri Lehliu Gară a acţionat în după-amiaza zilei de miercuri, 4 decembrie, a.c. , în jurul orei 13.00 pentru salvarea vieţii unei persoane de sex feminin în vârstă de 74 de ani, care era căzută în subsolul unui castel de apă dezafectat din localitatea Rași, comuna Sălcioara, județul Ialomița.

Din fericire, respectivul subsol al castelului de apă este dezafectat și nu prezenta luciu de apă, adâncimea acestuia fiind de aproximativ patru metri. În aproximativ 10 minute femeia a fost extrasă nevătămată din subsolul castelului de apă de către pompierii militari din Lehliu Gară, care au folosit o scară din dotarea autospecialei, mai multe cordiţe de salvare şi centuri de siguranţă.

Doi dintre salvatori au coborât în subsolul castelului şi au asigurat femeia cu centurile de siguranţă și cu cordițe pentru ca aceasta să fie scoasă la suprafaţă. Femeia, care prezenta câteva excoriații și posibil contuzii la nivelul membrelor, a fost preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanță și transportată la Spitalul din orașul Lehliu Gară pentru efectuarea unor verificări mai amănunțite asupra stării de sănătate a acesteia.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.