115 evenimente, la sfârșit de săptămână

Vineri, 31 Ianuarie 2020Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

115 evenimente  la sfarsit de saptamana | imaginea 1 La sfârșitul săptămânii trecute, mai exact în perioada 24 – 26 ianuarie, a.c., pompierii militari teleormăneni au fost solicitați să intervină la 115 evenimente, rezultând un număr de 38,3 situații de urgență/zi.

Dintre acestea, 91 au fost reprezentate de misiunile paramedicilor SMURD Teleorman care au acordat primul ajutor calificat și au transportat la unitățile de primiri urgențe cetățenii cu probleme medicale, 3 misiuni de asigurare măsuri de prevenire și stingere a incendiilor la accidentele rutiere, 3 intervenții pentru sprijinirea echipajelor medicale ale SAJ Teleorman pentru preluarea unor persoane cu probleme locomotorii și transportarea lor la spital, 4 incendii de locuințe și 14 incendii de vegetație uscată și resturi menajere.

În vederea creșterii gradului de siguranță a populației, pompierii militari teleormăneni au efectuat pe linia prevenirii și stingerii incendiilor șase controale de specialitate la localități, instituții publice și unități de învățământ, aplicând pentru neregulile constatate un număr de 27 de sancțiuni contravenționale.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.