Au intervenit la stingerea a trei incendii, într-o singură după-amiază

Luni, 06 Ianuarie 2020Vrancea
Sursa Foto: Facebook ISU Vrancea

Au intervenit la stingerea a trei incendii  intr o singura dupa amiaza | imaginea 1 Forțele de intervenție din cadru ISU Vrancea au intervenit în după-amiaza zilei de joi, 2 ianuarie, a.c., pentru stingerea a trei incendii astfel: Patru echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani au intervenit în jurul orei 17:50, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință situată pe str. Crângului din municipiul Focșani. Intervenția promptă a limitat propagarea focului, incendiul fiind stins în mai puțin de 30 de minute.

În urma evenimentului au fost afectați aproximativ 10 mp din acoperișul locuinței. Cauza probabilă: coș de fum deteriorat.

În jurul orei 19:00, a fost anunțat un incendiu la o șiră de paie în comuna Măicănești. La fața locului s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă din cadrul Punctului de Lucru Vulturu. Echipajul de pompieri a acționat în cooperare cu SVSU Măicănești, reușind să lichideze incendiul după circa 90 de minunte.

Din cauza folosirii necontrolate a materialelor explozibile (pocnitori) au ars 300 baloți de paie.

În jurul orei 19:40, a fost anunțat un incendiu la o gospodărie din comuna Năruja. La fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă de la Punctul de Lucru Năruja și o autospecială de stingere cu apă și spumă de la Stația de Pompieri Vidra.

Până la sosirea echipajelor de pompieri, din locuință s-au autoevacuat un bărbat și o femeie. S-a acționat în cooperare cu SVSU Năruja. Pentru a reduce efectele incendiului au fost evacuate o parte din bunurile aflate în interior. Incendiul a fost lichidat în jurul orei 21:00. Au ars 30 mp din acoperișul locuinței. Cauza probabilă a producerii incendiului a fost un coș de fum deteriorat.

Din fericire, la niciuna din cele trei misiuni nu au fost înregistrate victime.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.