Două zile de foc pentru pompierii sălăjeni

Marți, 21 Ianuarie 2020Salaj
Sursa Foto: Facebook ISU Salaj

Doua zile de foc pentru pompierii salajeni | imaginea 1 Punctul de lucru Sânmihaiu Almașului și Detașamentul Zalău au fost solicitate să intervină joi dimineața, 16 ianuarie, a.c., la un incendiu izbucnit la o casă din localitatea Bogdana.

Cauza probabilă de incendiu a fost de natură termică (efect termic al unui burlan sau coș de fum amplasat ori neprotejat termic față de materiale combustibile). O persoană de sex feminin, care a suferit arsuri ușoare la nivelul palmelor, a fost asistată de către un echipaj SMURD, persoana a refuzat transportul la spital. Au ars aproximativ 50 mp din imobil și bunurile din acesta.

Joi noaptea spre vineri, pompierii jibouani au fost solicitați să intervină pentru a stinge un incendiu izbucnit la acoperișul imobilului unui operator economic (domeniu de activitate colectare de fier vechi) din Jibou. Cauza probabilă de incendiu a fost de natură termică (efect termic al sistemului de încălzire amplasat necorespunzător față de materiale combustibile). Au ars aproximativ 25 mp din acoperiș, o magazie metalică cu mase plastice și o serie de deșeuri menajere depozitate în apropierea clădirii, pe circa 20 mp.

În dimineața zilei de vineri, 17 ianuarie, a.c., Detașamentul de Pompieri Zalău a fost solicitat să intervină la un eveniment rutier petrecut în localitatea Crișeni. Au fost implicate două autoturisme, iar două persoane din cele trei, au primit îngrijiri medicale la fața locului de către echipajele ambulanței și au fost transportate la UPU SMURD Zalău.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.