În minivacanța de Sărbători au intervenit la 172 de situații de urgență

Vineri, 03 Ianuarie 2020Alba
Sursa Foto: Facebook ISU Alba

In minivacanta de Sarbatori au intervenit la 172 de situatii de urgenta | imaginea 1 În minivacanța de Sărbători, pompierii militari din cadrul ISU Alba au fost solicitați și au intervenit la 172 de situații de urgență, dintre care 159 pentru acordare și asistență medicală de urgență SMURD.

Miercuri, 25 decembrie, a.c., Detașamentul de Pompieri Alba Iulia a intervenit în municipiul Alba Iulia pentru stingerea unui incendiu la prelata unei umbrele de agrement.

Joi, 26 decembrie, Detașamentul de Pompieri Alba Iulia, în cooperare cu SVSU Ighiu, au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la Casa de Rugăciuni în localitatea Șard. Clădirea a fost cuprinsă în totalitate de flăcări pe o suprafață de cca. 250mp.

Vineri, 27 decembrie, Garda de Intervenție Blaj a intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit în localitatea Băcaciu. Au ars mobilier și alte bunuri.

Duminică, 29 decembrie, Stația de Pompieri Cîmpeni, în cooperare cu SVSU Roșia Montană și SVSU Abrud, au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei case de locuit din localitatea Roșia Montană. A ars acoperișul pe o suprafață de cca. 50mp și aprox. 1mp din planșeul casei din apropierea hornului.

Duminică, 29 decembrie, Detașamentul de Pompieri Aiud a intervenit pentru stingerea unui incendiu, în localitatea Aiud, izbucnit la un coș de fum.

Având în vedere cele petrecute pe perioada acestei minivacanțe, pompierii recomandă cetățenilor să ia toate măsurile pentru a preveni producerea unor incendii care îi pot lăsa fără locuință chiar în pragul sărbătorilor.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.