Incendiu de proporţii în prima zi a anului 2020, în Petroşani

Vineri, 03 Ianuarie 2020Hunedoara
Sursa Foto: Facebook ISU Hunedoara

Incendiu de proportii in prima zi a anului 2020  in Petrosani | imaginea 1 La imobilul situat pe strada 1 Decembrie, afectat de incendiu, s-au deplasat 5 echipaje cu maşini cu apă şi spumă şi autoscara de 42 de metri de la Detaşamentul de Pompieri Petroşani şi Garda Lupeni. Incendiul se manifesta în interiorul unei camere şi la mansarda construcţiei, pe o suprafaţă de aproximativ 300 mp.

Cei 15 pompieri implicaţi în operaţiune au atacat arderea din mai multe puncte, reuşind localizarea şi prevenirea propagării acesteia la locuinţele din apropiere. La parterul imobilului îşi au sediul un dispecerat de taxi şi un cazino, însă acestea nu au fost afectate de incendiu. Pentru siguranţă, a fost deplasat la locul dezvoltării incendiului un echipaj de prim ajutor însă, din fericire, nu a fost nevoie de intervenţia lui.

La finele acţiunilor de stingere se va formula o concluzie cu privire la cauza probabilă de producere a incendiului.

Incendiu de proportii in prima zi a anului 2020  in Petrosani | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.