Incendiu izbucnit la un apartament din municipiul Slatina

Sâmbătă, 11 Ianuarie 2020Olt
Sursa Foto: Facebook ISU Olt

Incendiu izbucnit la un apartament din municipiul Slatina | imaginea 1 Peste 30 de pompieri, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțime, un echipaj SMURD, o autospecială pentru descarcerare, o autospecială pentru transport efective și trei autospeciale pentru primă intervenție, au acționat în dimineața zilei de joi, 9 ianuarie, a.c., pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un apartament din municipiul Slatina, strada Primăverii.

În momentul sosirii primelor echipaje, incendiul se manifesta la materialele combustibile aflate într-un apartament situat la etajul unu, cu degajări mari de fum.

Concomitent cu misiunea de localizare și lichidare a incendiului, au fost constituite echipe de căutare-salvare și evacuare a persoanelor aflate în apartamente. În total au fost evacute 24 de persoane, două persoane, aflate în apartamentul la care se manifesta incendiul, fiind transportate la spital, conștiente.

Pentru lichidarea incendiului și îndepărtarea efectelor negative, pompierii au acționat aproximativ patru ore, fiind evacuate din apartament cantități considerabile de materiale textile, maculatură, obiecte de mobilier, electronice și electrocasnice.

Intervenția a durat aproximativ patru ore, iar în urma incendiului au ars materiale textile, maculatură, obiecte de mobilier, electronice și electrocasnice.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului, stabilită în urma cercetării la fața locului, a fost o lumânare lăsată aprinsă, nesupravegheată.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.