Incendiu la camera centralei termice a unei școli

Vineri, 17 Ianuarie 2020Dambovita
Sursa Foto: Facebook ISU Dambovita

Incendiu la camera centralei termice a unei scoli | imaginea 1 În dimineaţa zilei de joi, 16 ianuarie, a.c., în jurul orei 06:50, pompierii de la Detașamentul Găești au fost alertați pentru stingerea unui incendiu produs la acoperișul camerei centralei termice a școlii din localitatea Butoiu de Jos (comuna Hulubești). Imediat, la locul evenimentului, salvatorii găeșteni s-au deplasat cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă.

Din primele cercetări se pare că incendiul s-a produs din cauza coșului de fum al centralei termice (alimentată cu combustibil solid - lemne), neprotejat termic corespunzător față de elementele combustibile din structura acoperișului. A ars acoperișul camerei centralei termice pe o suprafață de cca. 50 mp și a fost degradată izolația termică (din polistiren) a pereților școlii, pe o suprafață de cca. 15 mp.

Intervenția promptă a pompierilor, care au lichidat rapid incendiul, a salvat din calea flăcărilor clădirea școlii.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.