Incendiu la un atelier de confecţii metalice

Vineri, 17 Ianuarie 2020Satu Mare
Sursa Foto: Facebook ISU Satu Mare

Incendiu la un atelier de confectii metalice | imaginea 1 Incendiul izbucnit luni, 13 ianuarie, a.c., în jurul orei 09:50, la acoperişul unui atelier de confecţii metalice situat pe raza municipiului Satu Mare, a presupus o muncă susținută din partea celor 25 de pompieri sătmăreni prezenți pe amplasament.

Cele 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă dislocate inițial au fost suplimentate cu încă trei autospeciale, inclusiv una de descarcerare, deoarece exista riscul extinderii incendiului și la restul halei, respectiv la construcțiile învecinate.

Pompierii au procedat la decopertarea parţială a acoperișului pentru identificarea tuturor focarelor de incendiu şi la evacuarea fumului reuşind protejarea liniei de producţie şi a utilajelor. În incendiul izbucnit, cel mai probabil, din cauza coşului de evacuare a fumului neizolat termic faţă de materialele combustibile din structura acoperişului, nu a fost surprins nici un angajat.

În urma incendiului au ars structura din lemn a acoperișului, pe o suprafață de aproximativ 25 mp, şi s-au degradat tabla zincată şi elemente din structura de lemn a acoperişului pe o suprafaţă de aproximativ 40 mp.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.