Incendiu la un mijloc de transport în comun

Vineri, 03 Ianuarie 2020Dolj
Sursa Foto: Facebook ISU Dolj

Incendiu la un mijloc de transport in comun | imaginea 1 Luni, 30 decembrie, a.c., la ora 12.50, un autobuz care circula pe strada Amaradia, cu aproximativ 20 m înainte de stație, a luat foc. Imediat ce a ajuns în stație, autobuzul a oprit, iar cei 8 pasageri au coborât fără a avea nevoie de îngrijiri medicale, o persoană sunând la 112.

În tot acest timp, șoferul a acționat cu stingătorul în partea din spate a mijlocului de transport. La faţa locului au fost trimise trei autospeciale de lucru cu apă şi o ambulanță S.M.U.R.D. Din cauza temperaturii și a flăcărilor, incendiul s-a propagat la cele două case de locuit din apropierea stației de autobuz.

În urma incendiului, a ars la prima proprietate acoperișul casei, confecționat din scândură cu învelitoare din tablă, pe o suprafață de aproximativ 100 mp, mobilier, electrocasnice și materiale textile, s-a degradant tabla de pe acoperișul casei, tavanul, pereții și pardoseala din cele 2 încăperi. La cea dea doua proprietate a ars acoperișul casei confecționat din lemn cu învelitoare din tablă, pe o suprafață de aproximativ 4 mp, şi autobuzul în totalitate.

Cel mai probabil, incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric produs la autobuz.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.