Intervenţie de amploare la un incendiu în Agnita, Sibiu

Miercuri, 29 Ianuarie 2020Sibiu
Sursa Foto: Facebook ISU Sibiu

Interventie de amploare la un incendiu in Agnita  Sibiu | imaginea 1 În cursul nopţii de joi spre vineri, 24 ianuarie, a.c., pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru situații de Urgență "Cpt. Dumitru Croitoru" al județului Sibiu - Stația de Pompieri Agnita - au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu ce se manifesta generalizat la o anexă gospodărească și la casa de locuit care era poziționată lângă aceasta.

Salvatorii sibieni s-au mobilizat progresiv cu 26 de pompieri militari, trei autospeciale cu apă și spumă, o autospecială de prim-ajutor calificat SMURD și trei autospeciale de serviciu, pentru reducerea pericolului de propagare a incendiului la imobilele vecine și lichidarea acestuia.

Proprietarii s-au autoevacuat, iar salvatorii i-au ajutat să salveze o parte din bunurile aflate in imobilul de locuit. Intervenția s-a desfășurat timp de aproximativ șase ore și a fost dificilă din cauza suprafeței mari pe care se manifesta incendiul (aproximativ 500 mp), precum și a temperaturii scăzute, specifice sezonului rece.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.