Intervenţii în prima zi a noului an

Vineri, 03 Ianuarie 2020Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Interventii in prima zi a noului an | imaginea 1 În dimineaţa zilei de miercuri, 1 ianuarie, a.c., puțin după ora 06.00, pompierii botoșăneni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o casă de pe raza orașului Flămânzi. La faţa locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Punctului de Lucru Flămânzi, cu o autospecială cu apă și spună. La sosirea forțelor de intervenție, casa, de cca. 50 de metri pătrați, ardea în totalitate.

Cauza probabilă a incendiului a fost jarul căzut din sobă pe materiale combustibile. Casa nu era locuită, dar era folosită ocazional de câțiva tineri pentru petreceri.

In ultimele 24 de ore, pompierii botoșăneni au mai fost solicitați şi au intervenit în 23 de situații de urgenţă, astfel: pentru stingerea a trei incendii, acordarea primului ajutor calificat unui număr de 13 persoane, degajarea zăpezii de pe acoperișurile unor clădiri din municipiul Botoșani, deblocarea unor uşi şi asigurarea măsurilor p.s.i. pe timpul desfășurării unor evenimente cu public numeros.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.