Intervenţii la incendii de gospodărie

Luni, 13 Ianuarie 2020Salaj
Sursa Foto: Facebook ISU Salaj

Interventii la incendii de gospodarie | imaginea 1 Sâmbătă dimineaţa, 11 ianuarie, a.c., la ora 05.25, Secţia de Pompieri Şimleu Silvaniei a fost solicitată să intervină pentru a stinge un incendiu izbucnit la anexa unei gospodării (garaj) din localitatea Pusta. Cauza probabilă de incendiu a fost de natură electrică (cablu electric defect sau neizolat corespunzător). Incendiul s-a manifestat pe aproximativ 10 mp în anexă şi au ars aproximativ 300 kg de nuci.

Sâmbătă după masă, la ora 17.50, Garda Ileanda a fost solicitată să intervină la un incendiu izbucnit la anexa (afumătorie) unei gospodării din localitatea Gostila. Cauza probabilă de incendiu a fost utilizarea necorespunzătoare a focului deschis în spaţii închise. La sosirea pompierilor, incendiul era extins la încă două anexe învecinate, garaj şi coteţ de animale.

Un echipaj SMURD a asistat o persoană vârstnică care a suferit un atac de panică. Au ars afumătoria, garajul pe aproximativ 40 mp şi o serie de bunuri depozitate în acesta, acoperişul unei anexe (coteţ) pe 16 mp şi 20 de păsări.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.