La trecerea dintre ani

Luni, 06 Ianuarie 2020Arad
Sursa Foto: Facebook ISU Arad

La trecerea dintre ani | imaginea 1 La trecerea dintre ani, pompierii arădeni au fost alături de cei care au avut nevoie de ei, au intervenit în 78 de situații de urgență. În perioada 31 decembrie - 03 ianuarie, ISU Arad a participat la 78 de misiuni și intervenții după cum urmează: 3 incendii, 70 intervenții SMURD, 3 misiuni de asistenţă persoane, 1 intervenție pentru salvări animale, 1 intervenție pentru descarcerare și 1 intervenție pentru asanare muniție.

Incendiile s-au produs la case de locuit, fără victime, și au fost lichidate fără probleme deosebite. Cauzele probabile de producere a acestora au fost coșuri de fum necurățate sau neizolate corespunzător față de materialele combustibile. În cadrul intervențiilor SMURD au fost asistate medical 55 de persoane adulte și 20 de copii.

În noaptea de revelion, ISU Arad a asigurat, prin Detașamentele Arad și Sebiș, măsurile PSI la Primăria Arad și la Primăria Sebiș, în cadrul jocurilor de artificii.

Tot în această perioadă a fost colectat și asanat un proiectil găsit în orașul Chișineu Criş, s-a intervenit pentru scoaterea unui câine dintr-un canal în municipiul Arad și, de asemenea, s-a intervenit pentru descarcerare la un accident produs între un tren și un autoturism în urma căruia o persoana a decedat.

În cadrul misiunilor și intervențiilor au fost angrenați peste 100 de pompieri, care au intervenit cu 38 mijloace de intervenție.

La trecerea dintre ani | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.