Misiune finalizată cu succes într-un apartament din Slatina

Marți, 21 Ianuarie 2020Olt
Sursa Foto: Facebook ISU Olt

Misiune finalizata cu succes intr un apartament din Slatina | imaginea 1 Pompierii olteni au dus la bun sfârşit o misiune care putea avea consecințe dintre cele mai grave... În seara zilei de sâmbătă, 18 ianuarie, a.c., o femeie a apelat numărul unic 112 și a anunțat că fetița dumneaei, în vârstă de șapte ani și cățelul familiei, au rămas blocați în apartament și pe aragazul, lăsat în funcție, se află și o oală cu mâncare.

Mobilizare generală în rândul pompierilor Detașamentului Slatina și în câteva minute o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțime și o autospecială pentru descarcerare au ajuns la blocul situat pe strada Cuza Vodă, din municipiul Slatina.

Cu ajutorul autospecialei pentru intervenție și salvare de la înălțime, salvatorii au escaladat geamul balconului aflat la etajul patru și au reușit să pătrundă în locuință. Fetița și cățelul erau în afara oricărui pericol și aragazul a fost oprit la momentul potrivit.

Pompierii reamintesc cetățenilor că siguranța copiilor trebuie să reprezinte o prioritate pentru fiecare familie, aceștia fiind o categorie vulnerabilă!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.