Multiple intervenţii ale pompierilor sibieni, în ultimele 24 de ore

Luni, 13 Ianuarie 2020Sibiu
Sursa Foto: Facebook ISU Sibiu

Multiple interventii ale pompierilor sibieni  in ultimele 24 de ore | imaginea 1 Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu au fost solicitați să intervină în ultimele 24 de ore pentru acordarea primului-ajutor calificat unui număr de 38 de cazuri de natură medicală.

Alte 16 persoane au fost asistate medical de către formațiunile SMURD din cadrul serviciilor voluntare pentru situații de urgență ale localităţilor Copşa Mică, Dumbrăveni şi Ocna Sibiului.

De asemenea, salvatorii sibieni au lichidat prompt un incendiu de autoturism pe autostrada A1, km 266, care se manifesta generalizat la întreaga mașină. Nu au fost victime, iar cauza probabilă de producere a acestuia a fost determinată de scurgerea de lichid combustibil pe țeava de eșapament încinsă.

Totodată, pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Sibiu au intervenit în municipiul Sibiu, str. Charles Darwin pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă, în interiorul unei încăperi, ca urmare a unei lumânări lăsate nesupravegheate. Incendiul a fost lichidat în scurt timp, fiind deteriorată semnificativ doar camera de zi a locuinței. Nu s-au semnalat victime.

În cursul serii, salvatorii sibieni au fost solicitați să intervină în localitatea Sărata, pentru stingerea unui incendiu de amploare la o șură, cu pericol de extindere la o casă de locuit.

Intervenția promptă a salvatorilor a condus la înlăturarea pericolului și localizarea în cel mai scurt timp a incendiului. Au ars acoperișul în întregime pe o suprafață de aproximativ 50 mp și șura pe o suprafață de 100 mp.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.