Sute de animale moarte, intoxicate cu monoxid de carbon

Luni, 06 Ianuarie 2020Buzau
Sursa Foto: Facebook ISU Buzau

Sute de animale moarte  intoxicate cu monoxid de carbon | imaginea 1 Duminică, 5 ianuarie, a.c., la ora 03:02, s-a primit un apel de urgență ce semnala un incendiu la un adăpost de animale pe raza localității Stâlpu, judeţul Buzău. La fața locului s-au deplasat 30 de pompieri cu șase autospeciale de lucru cu apă și spumă (patru din Detaşamentul de Pompieri Buzău, una din Detașamentul de Pompieri Mizil, una SPSU Berca) și o ambulanță SMURD.

La sosirea primelor forțe, incendiul se manifesta cu violență și degajări mari de fum și substanțe toxice. A fost afectată o suprafață de 6500 mp de construcții (hale, birouri).

Nu s-au înregistrat victime omenești, dar din păcate, mai multe sute de animale nu au putut fi salvate, fiind intoxicate cu monoxid de carbon. S-au protejat și salvat două hale, cu un număr însemnat de animale adulte și purceluși.

Cauza probabilă de incendiu: scurtcircuit electric.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.