Felicitări, Plutonier adjutant Doru Boca!

Duminică, 09 Februarie 2020Suceava
Sursa Foto: Facebook ISU Suceava

Felicitari  Plutonier adjutant Doru Boca | imaginea 1 Fiecare pompier militar, când pleacă la o intervenție, are mereu la el un pachet de mâncare și o sticlă de apă, pentru că niciodată nu știe cât va dura misiunea și când se va întoarce... Pe lângă acestea, salvatorul are și schimburi, printre care cel puțin o pereche de ciorapi și chiar o pereche de bocanci în plus. Să nu trebuiască... Mai ales că există o vorbă: „Picioarele ude - moartea pompierului”.

Șoferul polonez al unui autotren, care s-a răsturnat în noaptea de miercuri spre joi, 6 februarie, a.c., la Păltinoasa, a rămas fără încălțări. Ghetele i-au fost prinse în bordul deformat al mașinii și a fost nevoit să le lase acolo.

Plutonierul adjutant Doru Boca (foto), șeful inimoasei Gărzi de Intervenție de la Gura Humorului, fără să stea pe gânduri, l-a „încălțat” pe șoferul polonez cu propriii bocanci de schimb.

Partenerul său de drum, șoferul de rezervă, a fost transportat la spital cu o rană ușoară la cap, însă acesta a rămas la locul accidentului, iar bocancii dăruiți de Doru Boca s-au dovedit a fi de mare folos pentru el.

Chiar dacă e un gest normal, omenesc, colegii de la ISU Suceava ţin să îl felicite pe colegul lor, pentru că inimile mari se cunosc prin gesturile simple pe care le fac!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.