Incendiu fără victime la o casă din Aurel Vlaicu

Marți, 18 Februarie 2020Hunedoara
Sursa Foto: Facebook ISU Hunedoara

Incendiu fara victime la o casa din Aurel Vlaicu | imaginea 1 Pompierii Detaşamentului Orăştie şi ai Gărzii Geoagiu au intervenit cu două maşini, dotate cu echipamente de stingere, cu capacitate de 5.000 si 9.000 de litri, la un incendiu izbucnit la acoperişul unei locuinţe alcătuită din parter şi mansardă.

Echipajele de pompieri au acţionat eficient, reuşind să limiteze arderea la nivelul acoperişului şi mansardei cu o suprafaţă de aproximativ 80 mp. Acţiunea pompierilor a stopat extinderea incendiului la întreaga casă sau la anexele şi locuinţele din vecinătate.

La locul desfăşurării incendiului a fost deplasat preventiv şi un echipaj de prim ajutor, cu o ambulanţă tip B2, însă nimeni nu a necesitat îngrijiri medicale. Cel mai probabil, incendiul a fost generat de un coş de fum neizolat corespunzător faţă de materialele combustibile din structura acoperişului.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.