Intervenţii ale pompierilor mehedinţeni în ultimele 24 de ore

Duminică, 09 Februarie 2020Mehedinti
Sursa Foto: Facebook ISU Mehedinti

Interventii ale pompierilor mehedinteni in ultimele 24 de ore | imaginea 1 Pompierii mehedinţeni au intervenit, în ultimele 24 de ore, pentru stingerea unui incendiu, transportarea a două persoane supraponderale cu probleme medicale şi acordarea asistenţei medicale celor şase persoane care au solicitat ajutorul, apelând numărul unic de urgenţă 112.

Marţi după-amiază, 4 februarie, a.c., patru echipaje de pompieri, dintre care trei din cadrul Staţiei Strehaia şi un echipaj din cadrul Detaşamentului Drobeta Turnu Severin, au intervenit cu trei autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la anexe gospodăreşti, în localitatea Răduţeşti, comuna Butoieşti. La sosirea forţelor de intervenţie, incendiul se manifesta generalizat la trei anexe gospodăreşti cu degajare mare de căldură şi fum.

Intervenția pentru localizarea și lichidarea tuturor focarelor a durat peste patru ore, pompierii reuşind să împiedice propagarea incendiului la casa de locuit aflată în imediata apropiere. Totodată, echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale proprietarei, care a suferit arsuri minore la gleznă.

Pentru a preveni izbucnirea unor incendii ca urmare a folosirii focului pentru igienizare, pompierii atrag atenţia cetăţenilor că arderea se execută, în condiţii meteorologice fără vânt, numai pe timp de zi şi sub supraveghere permanentă. De asemenea, cetăţenii trebuie să dispună de mijloace şi materiale pentru stingerea eventualelor incendii şi să nu părăsească locul arderii până la stingerea totală a focului.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.