Misiune de căutare a unui bărbat presupus înecat

Miercuri, 05 Februarie 2020Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Misiune de cautare a unui barbat presupus inecat | imaginea 1 Un echipaj de căutare-salvare cu barcă pneumatică din cadrul Gărzii de Intervenţie Borcea a efectuat în săptămâna 27 - 31 ianuarie, a.c., mai multe misiuni de căutare a unui bărbat despre care se presupune că s-ar fi înecat în data de 23 ianuarie, a.c.

La solicitarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa, pe parcursul săptămânii, un echipaj de intervenţie destinat misiunilor de căutare-salvare din cadrul Gărzii de Intervenţie Borcea a intervenit cu o barcă pneumatică pentru căutarea unui bărbat (marinar), despre care există informaţii că în data de 23 ianuarie, în jurul orei 22.30, a căzut în Dunăre, la km fluvial 347-500 metri, în dreptul localităţii Izvoarele din judeţul Constanţa.

Potrivit solicitării colegilor pompieri constănţeni, echipajul de căutare-salvare din cadrul Gărzii de Intevenţie Borcea a efectuat misiuni de căutare pe braţul Borcea, în aval de km fluvial 68, pe parcursul mai multor zile din respectiva săptămână.

Concomitent, pe braţul Bala, echipaje ale Gărzii de Coastă au efectuat misiuni de căutare a aceluiaşi bărbat dispărut, iar pe fluviul Dunărea s-au efectuat operaţiuni asemănătoare de către echipaje specializate destinate misiunilor de căutare în mediul acvatic ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa.

Căutările vor fi continuate până la găsirea bărbatului dispărut în apa fluviului Dunărea în noaptea de 23 ianuarie, a.c.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.