Respect, Locotenent-colonel Viorel Codrianu!

Marți, 11 Februarie 2020Vaslui
Sursa Foto: Facebook ISU Vaslui

Respect  Locotenent colonel Viorel Codrianu | imaginea 1 Vineri, 7 februarie, a.c., începând cu ora 11:54, Detaşamentul de Pompieri Bârlad a intervenit cu o ambulanţă tip B2 (EPA) şi un echipaj de prim ajutor pentru acordarea îngrijirilor medicale şi transportul la Compartimentul de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Municipal "Elena Beldiman" Bârlad pentru o persoană de sex feminin, în vârstă de 72 ani, care a suferit un traumatism cranio-cerebral prin cădere de la aceeaşi înălţime.

Persoana se deplasa pe bulevardul Republicii din municipiul Bârlad (zona Grădină), cânsd i s-a făcut rău şi a căzut în plină stradă.

În momendul prăduşirii, bătrâna a fost observată de către locotenent colonel Viorel Codrianu, comandandul Detaşamentului de Pompieri Bârlad, care se afla în misiune, acesta deplasându-se cu maşina de serviciu spre sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului (ISUJ) Vaslui. Imediat, comandantul Detaşamentului de Pompieri Bârlad a anunţat incidentul prin numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112 şi a solicitat un echipaj de prim ajutor.

Până la sosirea echipajului de intervenţie, locotenent-colonel Codrianu Viorel a acordat victimei primul ajutor într-o astfel de situaţie de urgenţă.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.