Respect, Plutonier adjutant Iosif Dacian!

Marți, 25 Februarie 2020Salaj
Sursa Foto: Facebook ISU Salaj

Respect  Plutonier adjutant Iosif Dacian | imaginea 1 Joi seara, 20 februarie, a.c., plutonier adjutant Iosif Dacian, paramedic SMURD din cadrul Gărzii Nr. 2 Ileanda, aflat în timpul liber, se deplasa spre municipiul Cluj-Napoca. Pe raza localităţii Sânmihaiu Almaşului, acesta a auzit un zgomot foarte puternic care venea din faţă. A oprit imediat autoturismul şi a alegat către locul unde a observat două autoturisme implicate intr-un grav accident rutier.

Acesta a evaluat rapid situaţia şi s-a îndreptat spre autoturismul din care se auzeau plânsetele unui copil, unde a observat şi şoferul care era încarcerat şi inconştient. Rapid salvatorul a analizat vizual şi celălalt autoturism unde a observat o singură persoană neîncarcerată, conştientă care vorbea cu o altă persoană cara i-a sărit în ajutor. A intrat în primul autoturism pentru a linişti şi asista copilul care era încarcerat, având prins piciorul stâng şi a apelat numărul de urgenţă 112, oferind toate informaţiile relevante despre situaţia de la faţa locului.

La scurt timp, la faţa locului au sosit un echipaj SMURD şi unul de descarcerare, salvatorul ajutându-şi colegii în gestionarea eficientă a situaţiei de urgenţă.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.