Respect, Sergent major Laurențiu Agavriloaei!

Miercuri, 05 Februarie 2020Timis
Sursa Foto: Facebook ISU Timis

Respect  Sergent major Laurentiu Agavriloaei | imaginea 1 Sergent major Laurențiu Agavriloaei este proaspăt absolvent al Şcolii de subofițeri și tânăr membru al familiei ISU Timiș. Vineri, 31 ianuarie, a.c., Laurențiu a reușit să salveze un cățel căzut într-un puț de aproximativ 10 m, în satul Bazoș.

Este prima viață salvată de tânărul pompier și merită toate felicitările. Și știți de ce? Pentru că intervenția nu a fost deloc una ușoară. Accesul a fost foarte dificil din cauza adâncimii și diametrului foarte mic al puțului. Astfel, Laurențiu nu a putut coborî pe o scară, cum s-ar proceda în mod normal într-o astfel de situație, ci a coborât cu ajutorul unui trepied, atârnând de o cordiță și cu un aparat de respirat cu aducțiune de aer comprimat de tip SADAC, folosit special pentru aceste intervenții și salvări din spații înguste.

După o muncă grea, cățelul a fost salvat și scos la suprafață.

Poate pentru mulți este doar o banală intervenție, dar pentru pompierii timişeni este o viață salvată. Iar pentru Laurențiu, este prima lui intervenție în care a înțeles ce înseamnă cu adevărat să fii pompier-salvator.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.