Distrugere controlată a munițiilor rămase în urma conflagrațiilor mondiale

Marți, 03 Martie 2020Cluj
Sursa Foto: Facebook ISU Cluj

Distrugere controlata a munitiilor ramase in urma conflagratiilor mondiale | imaginea 1 Vineri, 28 februarie, a.c., pompierii clujeni au executat o distrugere controlată de muniții și elemente de muniții rămase în urma conflagrațiilor mondiale, descoperite de cetățeni pe raza județului Cluj, în ultima perioadă, și asanate de echipa pirotehnică a unității.

Munițiile neexplodate reprezintă în continuare un real pericol, iar în cazul descoperirii unor astfel de elemente, anunțați imediat prin 112 și respectați următoarele recomandări:

  • nu le atingeți, nu le loviți sau mișcați din locul în care au fost descoperite!
  • în zona în care au fost găsite este posibil să existe și alte elemente de muniție neexplodată, drept pentru care nu permiteți accesul, nu faceți focul și nu executați lucrări de îmbunatățiri sau săpături în zonă, până la sosirea echipei pirotehnice, care va cerceta zona și va efectua detectarea altor elemente de muniție!
  • nu lăsați copiii să se joace cu aceste elemente de muniție!

Distrugere controlata a munitiilor ramase in urma conflagratiilor mondiale | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.