Două incendii de amploare au distrus gospodăriile populației

Duminică, 01 Martie 2020Galati
Sursa Foto: Facebook ISU Galati

Doua incendii de amploare au distrus gospodariile populatiei | imaginea 1 Primul incendiu a fost anunțat la ora 13.40, la o gospodărie din comuna Suhurlui, unde proprietarul a anunțat despre flăcările care au apărut la o magazie. S-a deplasat de urgență o autospecială de stingere de la Garda de Intervenție Pechea și, în scurt timp, pompierii militari au lichidat incendiul, care însă a distrus acoperișul șopronului.

În incendiu, și-a pierdut viața o cabalină și au ars plantele furajere, alături de lemnul de foc depozitat. Cauza probabilă a incendiului este focul deschis. Proprietarul a distrus prin foc resturile furajere din curte, iar flacăra s-a extins rapid pe timp de vânt la anexa gospodărească.

În același timp, în comuna Pechea s-a declanșat la ora 13.40 încă un incendiu de gospodărie. S-au deplasat 3 autospeciale din cadrul Secției de Pompieri Galați. Când au ajuns echipajele de pompieri, focul se manifesta cu flăcări puternice la gospodărie și un șopron, un adăpost de animale pe o suprafață de 300 mp. Din păcate, pentru toate cele 26 de ovine din anexă nu s-a mai putut face nimic.

Cu toate eforturile pompierilor, locuința a fost distrusă în totalitate, împreună cu 1200 baloți de plante furajere și o autoutilitară parcată în magazie.

Cauza probabilă a incendiului a fost amplasarea gunoaielor ce urmează a fi distruse în apropierea adăposturilor de animale și arderea prin foc a resturilor menajere, în aer liber, pe timp de vânt.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.