Două victime în urma unor activităţi cu tractoarele

Duminică, 22 Martie 2020Salaj
Sursa Foto: Facebook ISU Salaj

Doua victime in urma unor activitati cu tractoarele | imaginea 1 Marţi dimineaţa, 17 martie, a.c., echipajul SMURD de la Ileanda și elicopterul SMURD au fost solicitate să intervină la o persoană căreia, conducând un tractor, i s-a făcut rău, din localitatea Fodora. Victima, un bărbat de aproximativ 69 de ani, a fost găsită în stop cardiorespirator și au fost efectuate manevrele de resuscitare. Din păcate, aceasta nu a răspuns manevrelor.

Tot marţi, Punctul de lucru Sărmășag și un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă au intervenit la un accident de tractor în localitatea Derșida. Victima a fost scoasă de sub utilaj în stop cardiorespirator, dar în pofida manevrelor de resuscitare, bărbatul de aproximativ 51 de ani nu a răspuns și a fost declarat decedat.

Doua victime in urma unor activitati cu tractoarele | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.