Incendiu cu urmări dramatice la Penitenciarul Satu Mare

Duminică, 22 Martie 2020Satu Mare
Sursa Foto: Facebook ISU Satu Mare

Incendiu cu urmari dramatice la Penitenciarul Satu Mare | imaginea 1 Miercuri seara, 18 martie, a.c., pompierii sătmăreni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la Penitenciarul Satu Mare. Din informaţiile primite prin apel la 112, incendiul a izbucnit într-o cameră de deţinere şi 10 persoane lipsite de libertate au fost evacuate de către angajaţii Penitenciarului. În cel mai scurt timp, la faţa locului au ajuns trei autospeciale de stingere, 3 ambulanţe SMURD şi 4 ambulanţe aparţinând Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

Incendiul a fost localizat şi lichidat rapid, însă, din nefericire, în urma evenimentului, 3 persoane au decedat şi alte două au fost găsite în stare foarte gravă. Acestora li s-au aplicat manevre de resuscitare şi, ulterior, au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe. Alte cinci persoane au fost evaluate din punct de vedere medical la faţa locului, însă nu s-a impus transportarea acestora la spital.

La finalizarea intervenției, pompierii au stabilit ca și cauză probabilă de producere a incendiului: acţiunea intenţionată cu scopul de a genera un incendiu, însă circumstanţele producerii acestuia vor fi stabilite de către organele judiciare abilitate în efectuarea cercetărilor.

Incendiu cu urmari dramatice la Penitenciarul Satu Mare | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.