Incendiu de locuinţă din cauza coşului neizolat corespunzător

Duminică, 08 Martie 2020Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Incendiu de locuinta din cauza cosului neizolat corespunzator | imaginea 1 Duminică, 1 martie, a.c., ora 19.07, două echipaje specializate de stingere din cadrul Detaşamentului de Pompieri Olteniţa au fost solicitate să acţioneze pe strada Salciei din satul Valea Roşie, comuna Mitreni, pentru lichidarea unui incendiu produs la acoperişul unei locuinţe, proprietate individuală.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta cu flacără și fum dens la nivelul acoperişului casei, existând risc de extindere a arderii la alte bunuri materiale aflate în imediata vecinătate.

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a fost posibil din cauza coşului de evacuare a fumului, care era neizolat corespunzător.

Pompierii militari din cadrul Detaşamentului Olteniţa s-au deplasat la această intervenţie cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând eficient pentru lichidarea incendiului, timp de aproximativ 45 de minute.

Exista pericolul ca arderea să se extindă la alte bunuri materiale aflate în imediata vecinătate, însă pompierii militari au intervenit prompt și au lichidat incendiul în limitele găsite.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.