Incendiu devastator la o gospodărie dintr-o comună dâmboviţeană

Miercuri, 25 Martie 2020Dambovita
Sursa Foto: Facebook ISU Dambovita

Incendiu devastator la o gospodarie dintr o comuna damboviteana | imaginea 1 Joi, 19 martie, a.c., în jurul orei 13:30, pompierii de la Detașamentul Pucioasa au fost alertați și au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la o gospodărie din comuna Moțăieni. La locul evenimentului s-au deplasat 3 autospeciale de intervenție (ASAS), două de la Detașamentul Pucioasa și una de la Garda Fieni.

În urma cercetărilor efectuate la faţa locului, se pare că incendiul s-a produs din cauza unei sobe fără acumulare de căldură, amplasată necorespunzător față de elemente combustibile. Au ars o bucătărie de vară și o anexă din lemn (cca. 25mp), acoperișul locuinței pe o suprafață de cca. 400mp, elemente de tâmplărie, bunuri de uz casnic și gospodăresc.

A fost o intervenție dificilă din cauza spațiului foarte îngust dintre construcții și a pericolului de propagare a flăcărilor la vecinătăți. În ciuda acestei situații, pompierii au reușit să protejeze și să salveze construcțiile aflate în imediata apropiere (anexele din curte și două locuințe vecine împreună cu anexele acestora).

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.