Incendiu la două autocare dezafectate în municipiul Piatra Neamț

Duminică, 01 Martie 2020Neamt
Sursa Foto: Facebook ISU Neamt

Incendiu la doua autocare dezafectate in municipiul Piatra Neamt | imaginea 1 Luni, 25 februarie, a.c., în jurul orei 12.35, Detașamentul de pompieri Piatra Neamț a fost solicitat să intervină pentru stingerea unui incendiu, produs la două autobuze dezafectate, in curtea unui operator economic din mun. Piatra Neamt, str. Fermelor. La locul evenimentului s-au deplasat, de urgență, trei echipaje de pompieri militari cu doua autospeciale de stingere si o autocisternă.

Datorită intervenței rapide și profesioniste, flăcările au fost imediat localizate, fiind limitată propagarea acestora la alte autocare aflate în imediata apropiere. Ca urmare a producerii incendiului, cele două autocare dezafectate au ars în totalitate.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,tăierea cu flacără deschisă, fără respectarea normelor de prevenire și stingere a incendiilor".

Incendiu la doua autocare dezafectate in municipiul Piatra Neamt | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.