Incendiu la fostul cinematograf „Independenţa” din Vaslui

Marți, 03 Martie 2020Vaslui
Sursa Foto: Facebook ISU Vaslui

Incendiu la fostul cinematograf  Independenta  din Vaslui | imaginea 1 Detaşamentul de Pompieri Vaslui a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, un ofiţer şi nouă subofiţeri, pentru limitarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit în sala fostului cinematograf „Independenţa”. La sosirea echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta mocnit pe scenă, dar mai ales în anexele din spatele scenei. Urmare a acestei arderi mocnite, sala şi foaierul cinematografului, precum şi birourile de deasupra au fost inundate cu mari cantităţi de fum.

S-a procedat la stingerea focarelor, evacuarea fumului prin efectuarea unor deschideri, precum şi la cercetarea zonei pentru ca nu cumva să fie persoane intoxicate cu monoxid de carbon.

Au ars resturi de mobilier şi scaune, diverse textile, precum şi foarte multe deşeuri. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost folosirea focului deschis în spaţii închise. Nu au fost victime.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.