Intervenție dificilă a pompierilor buzoieni în Brătilești

Duminică, 01 Martie 2020Buzau
Sursa Foto: Facebook ISU Buzau

Interventie dificila a pompierilor buzoieni in Bratilesti | imaginea 1 Luni dimineaţă, 25 februarie, a.c., salvatorii au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la căminul cultural și anexele acestuia din localitatea Brătilești.

Astfel, în zonă au fost concentrate, în mod progresiv, 8 autospeciale, din care patru autospeciale de stingere, o autospecială de intervenție la înălțime, doua autospeciale de primă intervenție și comandă și o autospecială a grupei operative, cu peste 25 de pompieri.

În momentul sosirii primelor echipaje la locul intervenției, incendiul se manifesta pe o suprafață de aproximativ 1000 mp cu posibilități de propagare la clădirea școlii aflată în imediata apropiere. În continuare s-a acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului, concomitent fiind evacuați circa 50 de elevi care se aflau la cursuri. Intervenția pompierilor, sprijiniți de personalul SVSU Brătilești și cetățeni a făcut ca incendiul să fie stins în limitele găsite.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.